Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

9

Nota Noastră

9.0/10

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket League.

Alegeți dintr-o varietate de vehicule cu zboruri înalte echipate cu imbogatire imensă a rachetelor pentru a marca scorurile aeriene uimitoare. Luați-vă provocarea cu un singur jucător în Season Mode sau vă puteți alătura competiției on-line cu 8 jucători și 4-player acțiune de tip split-screen.

De asemenea, beneficiați de 3 luni de Xbox Live Gold, astfel încât să puteți juca online jocurile preferate cu prietenii și să obțineți jocuri gratuite în fiecare lună, plus reduceri la magazin pentru jocuri, add-on-uri și multe altele pe Xbox One.

În acest pachet beneficiați, de asemenea, de acces instant la peste 100 de jocuri minunate, cu o lună de joc Xbox Pass, Ultra HD Blu-ray ™, streaming video 4K, High Dynamic Range, audio premium și un controler wireless Xbox. Indiferent dacă jucați cu prietenii și familia, urmărind emisiunile preferate sau jocul streaming, nu a mai existat niciodată un moment mai bun pentru joc cu Xbox One.

Bundle include: consola Xbox One S 500 GB, controler fără fir, Rocket League descărcare completă a jocului, 3 luni de joc Xbox Live Gold și 1 lună de joc Xbox Pass cu acces la peste 100 de jocuri. * Codul jocului înăuntru. Descărcați de pe Xbox Live: se aplică taxele ISP; depozitarea necesară. 4K streaming cu aplicații selectate, consultați Xbox.com.

Funcționalitate HDR disponibilă cu jocuri și televizoare acceptate.

Funcția Xbox One Compatibility Backward funcționează cu anumite jocuri Xbox 360 și Original Xbox, vizitați http://www.xbox.com/backcompat.

Xbox Live și internetul în bandă largă necesare pentru descărcarea inițială a jocului în consola. Selecția jocurilor de selecție variază în timp. Aflați mai multe la xbox.com/game-pass. După terminarea procesului, este necesar un abonament lunar.

Dimensiuni:
Adâncime: 15 MM
Gaming Age Rating: 3 ani +
Înălțime: 180 mm
Lățime: 135 mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *