Site icon Info Recenzie Review Joc

Joc Hitman The Complete First Season

Viktor Novikov a fost otrăvit, electrocutat, strangulat, împușcat, zdrobit sub greutatea unei instalații de iluminat avangardist, împins într-un râu și s-a înecat în toaletă. Încă nu a fost ucis de o bombă detonată de la distanță, ascunsă într-o cameră. Cred că o să încerc următorul lucru. Novikov este un oligarh rus, mogul de modă și finanțator al unui cerc internațional. Mai important, el este o țintă – una dintre numeroasele cifre marcate răspândite în cele șase misiuni principale ale lui Hitman. Treaba ta, ca agentul asasin legendar 47, este de a ucide fiecare dintre aceste ținte. Nu veți mai fi lăsați să căutați noi modalități interesante de a face acest lucru.

Șase niveluri ar putea părea slabe, dar fiecare dintre misiunile lui Hitman sunt mari și largi. Alegerea și varietatea sunt parte integrantă a designului – o parte necesară a lansării episodice originale, în care fiecare episod a trebuit să susțină jucătorii de luni de zile. Fiecare episod a fost acum cuplat într-un singur pachet – întreaga campanie principală, trei misiuni bonus și o dificultate nouă și mai dificilă – și se simte enormă. Pentru cei care doresc să obțină un rang perfect de asasinat Silent, prima încercare de misiune poate dura mai mult de o oră. Uciderea unei ținte fără a fi detectată vă impune să găsiți puncte slabe în ceasul complicat al sistemelor de securitate și al buclelor de patrulare NPC.

Atingerea țintei dvs. poate fi o muncă minuțioasă, dar satisfăcătoare și atenuată de faptul că Hitman riscă rareori pentru greșeli mici. Chiar dacă cel mai bun rating alunecă, o completare dezordonată vă permite să câștigați puncte de provocare care să deblocheze noi echipamente și locații alternative de pornire. Este adesea posibil să vă recuperați de la orice altceva decât o luptă incendiară la scară completă împotriva mai multor paznici de securitate. Și chiar și un eșec este o oportunitate de a învăța, pentru că Hitman este proiectat pentru a fi reluat.

Hitman este o întoarcere sigură pentru IO, după o plecare controversată cu Hitman: Absoluția. Acest prim sezon începe bine, cu o serie de misiuni solide care prezintă noul domeniu de aplicare și se termină cu câteva iterații interesante pe acest șablon. O scădere ușoară la jumătatea sezonului, cu competențele, dacă nu sunt remarcabile, Marrakech și Bangkok, nu diminuează realizarea. În timp ce Blood Money păstrează marginea tematică, atenția rafinată a designului și mediile vaste umplut cu posibilități și potențial toate fac Hitman un succesor puternic.

Exit mobile version