Joc Hitman The Complete First Season

Platforma
Data Lansare

January 31, 2017

Developer

IO Interactive

Publisher

Square Enix

Oferta
Cel mai bun pret
Cel mai bun pret
Cel mai bun pret
Hitman s-a întors. Designul confident și dorința de a experimenta produc unele dintre cele mai bune misiuni ale carierei lungi a lui 47. O înviere reușită a lui Hitman. Proiectarea de sisteme și niveluri excelente, ușor dezavantajate la problemele de producție și de restricțiile on-line.

Viktor Novikov a fost otrăvit, electrocutat, strangulat, împușcat, zdrobit sub greutatea unei instalații de iluminat avangardist, împins într-un râu și s-a înecat în toaletă. Încă nu a fost ucis de o bombă detonată de la distanță, ascunsă într-o cameră. Cred că o să încerc următorul lucru. Novikov este un oligarh rus, mogul de modă și finanțator al unui cerc internațional. Mai important, el este o țintă – una dintre numeroasele cifre marcate răspândite în cele șase misiuni principale ale lui Hitman. Treaba ta, ca agentul asasin legendar 47, este de a ucide fiecare dintre aceste ținte. Nu veți mai fi lăsați să căutați noi modalități interesante de a face acest lucru.

Șase niveluri ar putea părea slabe, dar fiecare dintre misiunile lui Hitman sunt mari și largi. Alegerea și varietatea sunt parte integrantă a designului – o parte necesară a lansării episodice originale, în care fiecare episod a trebuit să susțină jucătorii de luni de zile. Fiecare episod a fost acum cuplat într-un singur pachet – întreaga campanie principală, trei misiuni bonus și o dificultate nouă și mai dificilă – și se simte enormă. Pentru cei care doresc să obțină un rang perfect de asasinat Silent, prima încercare de misiune poate dura mai mult de o oră. Uciderea unei ținte fără a fi detectată vă impune să găsiți puncte slabe în ceasul complicat al sistemelor de securitate și al buclelor de patrulare NPC.

Atingerea țintei dvs. poate fi o muncă minuțioasă, dar satisfăcătoare și atenuată de faptul că Hitman riscă rareori pentru greșeli mici. Chiar dacă cel mai bun rating alunecă, o completare dezordonată vă permite să câștigați puncte de provocare care să deblocheze noi echipamente și locații alternative de pornire. Este adesea posibil să vă recuperați de la orice altceva decât o luptă incendiară la scară completă împotriva mai multor paznici de securitate. Și chiar și un eșec este o oportunitate de a învăța, pentru că Hitman este proiectat pentru a fi reluat.

Hitman este o întoarcere sigură pentru IO, după o plecare controversată cu Hitman: Absoluția. Acest prim sezon începe bine, cu o serie de misiuni solide care prezintă noul domeniu de aplicare și se termină cu câteva iterații interesante pe acest șablon. O scădere ușoară la jumătatea sezonului, cu competențele, dacă nu sunt remarcabile, Marrakech și Bangkok, nu diminuează realizarea. În timp ce Blood Money păstrează marginea tematică, atenția rafinată a designului și mediile vaste umplut cu posibilități și potențial toate fac Hitman un succesor puternic.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8.4

Great

Pros

  • Un nou sistem de deghizare funcționează în mod strălucit
  • Proiectat pentru replici, așa că este întotdeauna ceva nou de încercat

Cons

  • Această aventură globală reutilizează aceiași câțiva actori de voce
  • Pierdeți mult dacă trebuie să jucați offline