Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

9.5

Nota Noastră

9.5/10

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit (live, văzut sau ascultat), să ascultați muzică (radio, streaming sau stocat) sau să jucați un joc (telefon sau tabletă) ca formă divertisment.

Aveți la dispoziție pachetul preferat Xbox One S Minecraft (500 GB), care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a construi, a supraviețui și a explora! Obțineți descărcări complete de jocuri ale Minecraft pentru Xbox One și Windows 10, plus treisprezece pachete de conținut preferat, preferate de comunitate, printre care Halo Mash-up și Mash-up Festive. Faceți noi lumi Minecraft împreună cu prietenii pe Xbox Live, cea mai avansată rețea multiplayer. Și acum, cu noul Xbox One S, puteți chiar viziona filme Blu-ray 4K, puteți naviga pe Netflix și pe Amazon Video într-o uimitoare 4K Ultra HD și puteți juca o bibliotecă tot mai mare de jocuri Xbox 360. Cu toate cele mai mari succese din acest an, nu a mai fost niciodată un moment mai bun pentru a avansa cu Xbox One.

 

Cutia conține:

Consola Xbox One S (500 GB)
Controlerul wireless Xbox One S
Minecraft: pachetul preferat Xbox One Edition (pachetul de bază + 7 pachete de conținut) Descărcare digitală
Builder’s Pack (6 pachete de conținut) Descărcare digitală
Minecraft: Windows 10 Edition Beta
Xbox Live pe 14 zile

Așa cum am menționat, Xbox One S a venit cu pachetul Minecraft. Am auzit multe despre Minecraft, dar nu am jucat-o niciodată. Cu toate acestea, după ce l-am văzut apucându-l pe nepotul și pe nepoata mea, sunt sigur că va veni timpul în viitorul nu prea îndepărtat.

Grafica și punctul de vedere a persoanei îmi amintesc un pic de Doom, pe care am iubit-o ca adolescent. Veți fi încântați să știți că Minecraft este mult mai prietenos cu copilul decât jocul. Am jucat de mai multe ori acum și este ușor să vedem de ce este o asemenea plăcere pentru copiii. Într-un fel, îmi amintește că am jucat un parc tematic când eram mai tânăr – posibilitățile nesfârșite și abilitatea de a face literalmente ceea ce voia imaginația ta.

În general, îmi place foarte mult Xbox One S, sunt surprins de tot ceea ce face și nu va ezita să recomande unul pentru nevoile dvs. de divertisment de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.