Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

8

Nota Noastră

8.0/10

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio, este logic să vedem o extindere similară a perifericelor de primă clasă. Controlerul Xbox One Elite a sosit la sfârșitul anului 2015, oferind o alternativă high-end la gamepad-ul deja solid al Xbox One, cu materiale de calitate și personalizare fină.

Microsoft a împărțit acum diferența, cu controlerul wireless Recon Tech „ediție specială”, care aduce câteva dintre caracteristicile Eliteului la gamepad-ul standard, creând o modernizare la jumătatea distanței față de modelul de bază pentru jucătorii care sunt interesați de un produs premium , dar se poate opri la eticheta de preț a Elite.

În cazul în care gamepad-urile anterioare Xbox au fost fie generice, fie tematice după anumite jocuri, Recon Tech este conceput pentru a face mai mult o declarație care ar putea să nu apeleze la toate arome ale jucătorului. Numele „Recon Tech” evocă un fel de militarism dur, care este imediat evident în estetica jocului. Corpul este un metal mat, gravat, în timp ce butoanele umărului și bazele de basculare sunt evidențiate cu un finisaj lucios. Butoanele d-pad și ale feței sunt negre, dar ele cuprind și patru stive colorate, care servesc la orientarea jucătorilor Xbox One care s-au bazat pe codificarea culorilor pentru butoanele X, Y, A și B.

În funcție de buget, există o gamă largă de gamepad-uri compatibile disponibile. Microsoft suportă o gamă largă de controale alternative, mai ales la punctul de preț al Recon Tech sau în apropiere. Printre perifericele de primă clasă, cu toate acestea, aceasta este cea mai bună valoare disponibilă în prezent, cu mufa pentru căști, o suprafață îmbunătățită fără fir și texturată.

Dacă banii nu sunt obiect, recomandăm în continuare controlerul Xbox One Elite, care oferă aceleași upgrade-uri ca și Gamepad-ul Recon Tech, plus multe altele. Dacă este vorba de prea mulți bani, merită totuși să cheltuiți încă ceva pentru Recon Tech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.