Need for Speed Payback

Platforma
Genul

Auto

Data Lansare

November 10, 2017

Developer

Ghost Games

Publisher

Electronic Arts

Oferta
Cel mai bun preț
Cel mai bun preț
Cel mai bun Preț
Need for Speed Payback este un joc video de curse dezvoltat de Ghost Games și publicat de Electronic Arts pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. Este cea de-a douăzeci și treia tranșă din seria Need for Speed.

În timp ce eroii ei caută răzbunarea titlurilor, seria de curse auto a EA are nevoie disperată de revenire. Acum sunt ani de când Need for Speed a dominat ultima oară graficele de jocuri, iar eforturile anterioare ale jocurilor fantomelor – Need for Speed: Rivals și Need for Speed – nu au făcut nimic pentru a pune seria înapoi.

Aveți nevoie de viteză: Payback ar fi avut șansa de a schimba acest lucru, dacă Ghost și EA nu l-au lovit cu un sistem de progres care este, cel mai bine, greoi și contraproductiv și, în cel mai rău caz, o ofertă cinică pentru bani în plus. În timp ce temerile mele cele mai grave despre joc nu s-au realizat, Need for Speed pare a fi înclinat în a-și antagoniza și plictisi jucătorii atunci când ar putea să-i lase să se distreze.

Și distracție este ceea ce ar trebui să fie acest joc. Unul dintre lucrurile pe care îmi place despre Payback este că știe ce este Need for Speed. Nu încearcă să fie o simulare gravă sau o experiență autentică a cursei; este fericit să fie un joc de curse proastă pentru adolescenții de adrenalină din fotolii care – ca și scriitorii – au supradotat în cutiile lor rapide și furioase.

Manipularea este la fel de convingătoare ca și scenariul, dar este plăcută. Poți să arunci mașinile în jurul lor, să le distrugi în bariere, să vezi capătul din spate într-o manieră satisfăcătoare și să folosești explozii de azot pentru a-ți îndrepta cursul sau aburul în trecut, pentru a te apuca mai întâi de-a lungul liniei.

Există suficiente simțăminte de greutate, aderență și impuls pentru a vă spune că faceți un Mustang, un Subaru Impreza sau o hipercarioasă exotică – dar nu suficient pentru a vă lăsa să vă răsuciți în mod incontrolabil când faceți o mișcare ridicolă.

Daunele provocate de vehicul sunt pur cosmetice, și chiar și o lovitura dură sau o coliziune frontala nu vă va provoca nici o durere gravă. Acesta este un fel de racer, ieftin și ușor, și de multe ori funcționează excelent în acești termeni.

Odată cu evenimentele normale, este plină de provocări cu panou-uri, ad-hoc dueluri de curse, puncte de control și provocări cu camera de viteză – toate acestea sunt bune pentru a vă menține ocupați atunci când conduceți de la un eveniment la altul. Puteți utiliza, de asemenea, indicii de la șefii diferiți pentru a urmări mașinile abandonate și piesele pentru a le repara, oferind potențial accesul la unele dintre cele mai puternice vehicule din joc.

Să facem acest lucru clar: Îmi place Need for Speed. Este rapid, interesant și de multe ori frumos, cu un peisaj minunat și mașini cu aspect minunat. Nu este în nici un fel revoluționar sau esențial, dar ar fi putut fi cea mai bună nevoie de viteză de la Criterion’s Hot Pursuit în 2010.

Totul este un pic abstract și ușor ridicol, dar asta nu este problema. Ce este, este faptul că fiecare eveniment individual are un rating, și pentru a avea vreo șansă de a câștiga aveți nevoie de vehiculul dvs. pentru a apropia, potrivi sau depăși acest scor. Puteți înțelege victoria ciudată atunci când sunteți sub rating, dar în multe cazuri adversarii dvs. vă vor lăsa să vă sufoce fumul de evacuare sau praful. Sau – chiar mai enervant – sa va fure victoria în ultima secunda.

Când sunteți pilot de curse, plutitor, off-road sau fiind urmărit, Payback se simte ca un cal de curse cu întreceri fine în stilul clasic Need for Speed. Nu are strălucirea sau manipularea lui Forza: Horizon, dar scorurile sunt mari pe varietate, viteză și emoții.

Din nefericire, acele plăceri simple continuă să fie distruse de cantitatea de șlefuire și de conducere care se desfășoară între ele. Need for Speed nu a fost niciodată cea mai respectată serie de curse auto, dar a fost una dintre cele mai distractive.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6

Okay

Pros

  • Peisaje grozave
  • Distracție
  • Aventura

Cons

  • Poveste plictisitoare
  • Același ca întotdeauna