Farming Simulator 15

Platforma
Genul

Simulator

Data Lansare

October 30, 2014

Developer

Giants Software

Publisher

Focus Home Interactive

Oferta
Cel mai bun preț
Cel mai bun preț
Fertile cu idei bune, dar cele mai multe dintre ele nu reușesc să înflorească întregul lor potențial, grație unui sistem de bani aglomerat care încetinește ritmul de avansare până la cel al unui tractor.

Voi recunoaște că o parte din mine a vrut mereu să încerce Simulatorul pentru Agricultură. De ce? Nu știu să fiu cinstit. Asta, sau am fost doar curios cum un joc ar putea fi destul de popular pentru a justifica dezvoltarea unui controler real al tractorului. Oricum, mi-am primit dorința. O copie a simulatorului de agricultură 15 a sosit și a fost doar un singur candidat evident capabil să facă față sarcinii descurajante de a gestiona câmpurile virtuale … eu, bineînțeles! Am acceptat această sarcină aparent ușoară și m-am urcat pe tractorul meu digital, gata să cresc niște semințe profitabile. Cât de greu ar putea să conducă o fermă?

Foarte greu aparent, cel puțin în ceea ce privește munca grea. Simulatorul de agricultură nu taie niciun colț, este adevărata afacere! Există aproape zero automatizări în joc, ceea ce înseamnă că trebuie făcută toată munca grea – la fel ca și lucrul real. Stau în Gauteng, la marginea orașului Johannesburg. Nu e de mirare de ce a fost un concept greu pentru mine să-mi înfășură capul?

Sunt tot pentru a lucra din greu, nu mă înțelege greșit, dar sunt, de asemenea, toate pentru a avea anumite nivele de „autopilot” în jocurile mele. Acestea fiind spuse, nu sunt unul care să se ferească de învățarea de noi sisteme sau de adaptarea la situații dificile. Am sărit în fruntea tutorialelor Farming Simulator 15, dornic să învețe cum să lucrez terenul meu și să-l fac profitabil, chiar dacă a fost prin transpirația frunții mele digitale.

Problema este că tutorialele acoperă numai elementele de bază. Mi-am făcut mâna aratând un câmp, adăugând semințe, recoltând-o și alte câteva activități legate de fermă. Dincolo de asta, nimic altceva nu este împărtășit. Cele mai mari defecte ale programului Farm Simulator constau în faptul că este nevoie de cunoașterea jucătorilor, presupunând că au o înțelegere mai bună decât cea de bază a echipamentelor agricole și exact ceea ce fac fiecare mașină sau unelte.

Prima dată când am făcut asta, nu așteptam milioane în schimb, dar mă așteptam la o plată decentă, cel puțin pentru toată munca asiduă pe care tocmai am făcut-o. În schimb, am arahide absolute. Nici o problema nu cred, un profit este un profit indiferent, asa ca înapoi la teren pentru a lucra din nou!

Există un loc de joacă uriaș, umplut cu o cantitate de conținut de agricultură pentru a-i menține pe acești oameni ocupați. Eu pe de altă parte? Nu mulțumesc, cu siguranță nu pentru mine. Văd de ce se bucură și alți oameni. Pur și simplu nu mă pot face să fac același lucru.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5

Mediocre

Pros

  • Grafica actualizată și fizica este remarcabilă ,,,,, Totul rulează frumos!
  • Noul centru de informații pentru Speed, Capacity, etc este minunat!
  • Adăugarea unui comitet de locuri de muncă pentru sarcini este într-adevăr frumos în loc de a avea pop-up-uri la fiecare zece minute.

Cons

  • Trebuie să adăugați îngrășământ de porc și de carne de vită până în 2015 cu tot echipamentul necesar
  • adăugarea