Joc Player Unknown Battleground

Platforma
Genul

Acțiune

Data Lansare

2017

Developer

Bluehole Studio Inc., PUBG Corporation

Publisher

Oferta
Cel mai bun preț
Player Unknown Battleground este un joc online multiplayer de luptă dezvoltat și publicat de PUBG Corporation, o filială a editorului coreean Bluehole.

Știți ce idee este bună? Împușcând 100 de jucători într-un avion pentru a părăsi o insulă pustiită pentru a arunca arme, armuri și provizii, în speranța de a supraviețui unei morți sângeroase. Și pentru a păstra lucrurile interesante, pe măsură ce numerele se diminuează, aruncați în pericol iminent un câmp electric care forțează jucătorii într-o război din ce în ce mai mic. Cu mai multe variabile aleatoare care te provoacă să te adaptezi, nici două meciuri nu sunt la fel, și asta te împiedică să te întorci pentru mai mult.

Fie solo, fie cu un grup de alți jucători, faza timpurie a unui meci este plină de anticipări tensionate. Părăsind o aeronavă cu doar hainele de pe spate, vă așteaptă să pedepsi pentru arme, muniție, armuri și pachete de sănătate. Aceste elemente critice îngrămădesc centrele orașelor, orașele și structurile abandonate de-a lungul celor două hărți diferite ale jocului. Trebuie să explicați calea de zbor a avionului și să determinați dacă doriți să alegeți o luptă cât mai curând posibil; dacă este așa, este o cursă pentru a găsi prima arma sau a arunca mâinile imediat într-un meci de box jignitor. Pe de altă parte, parașutismul într-un oraș mai îndepărtat duce la o vânătoare mai puțin stresantă pentru articole; în orice caz, nu veți obține întotdeauna echipamentul dorit. În echipe, împărtășirea unui număr mare de muniții și pachete de sănătate sau ajutoare pentru cercetarea unui vehicul evidențiază avantajul tactic al jocului de echipă în timpul minutelor de deschidere.

Nu știți niciodată unde va avea loc lupta finală, sau care poziție va fi cea mai avantajoasă atunci când lucrurile se vor încălzi, până când zona albastră nu va ieși din vedere. Un meci ar putea avea pe ultimii 10 jucători care se luptă pe malurile deschise și între formațiunile rocilor, iar următorul ar putea deveni un impas între echipele ascunse în clădiri. Miramar, noua hartă a deșertului, prezintă evoluția PUBG cu terenul său mai variat, verticalitatea nou-născută și atingerile ciudate ale interioarelor orașului. Indiferent de hartă, se aplică aceleași reguli și tactici și depinde de dvs. să vă adaptați la mediul dat.

Deocamdată, nu există tutoriale în joc pentru a stabili elementele de bază sau pentru a începe cu noul utilizator. Deși este unul dintre jocurile mai accesibile de acest tip, există multe de învățat și nimic pentru a vă arăta frânghiile dacă sunteți pe cont propriu.

Deficiențele tehnice ale PUBG pot submina realizările sale mai mari în cazuri rare, dar ele nu depășesc dorința dvs. de a continua să jucați. Fiecare fază a unui meci prezintă un tip diferit de tensiune, care este parțial egal și palpitant, condus de dorința insațiabilă de a fi ultima persoană (sau echipă) în picioare. Indiferent dacă joci solo sau într-un grup, executând cu succes tactici adaptive pentru a câștiga lupte puternice, cu mize mari, face ca o experiență incredibil de plină de satisfacții. Fiecare jucător are povestiri unice despre meciurile cele mai memorabile și chiar și după sute de ore, PUBG continuă să inspire povești povestitoare despre victorie și înfrângere.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8

Great

Pros

  • Mijlocul ridicat al luptelor face ca implicarea inamicului să fie o emoție constantă
  • Situații tactice emergente, indiferent dacă joci solo, într-un duo sau cu o echipă completă
  • Încurajare intrinsecă; puternic simț al realizării
  • Valorile neprevăzute fac ca fiecare meci să se simtă unic

Cons

  • Problemele tehnice (probleme legate de conectare, accidente, erori)
  • Nu există ghiduri sau tutoriale în joc
  • Rezultatele de performanță imprevizibile