Joc Assassin’s Creed Rogue

Platforma
Data Lansare

November 11, 2014

Developer

Ubisoft, Ubisoft Sofia, Ubisoft Montreal, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Milan, Ubisoft Quebec

Publisher

Oferta
Cel mai bun preț
Cel mai bun pret
Cel mai bun preț
Cel mai bun preț
Assassin's Creed Rogue este un joc video de acțiune și de aventură dezvoltat de Ubisoft Sofia și publicat de Ubisoft. Assassin's Creed Rogue este un plus interesant pentru serie, dar nu are adâncimea pe care o merită povestea sa.

Istoria a jucat întotdeauna un rol esențial în seria Assassin’s Creed. Ea servește atât ca inspirație, cât și ca fundal – o resursă pentru evenimente dramatice, sprijinind personaje și răufăcători. Rogue este puțin diferit, totuși; este mai mult preocupat de examinarea istoriei seriei în sine decât de explorarea evenimentelor din viața reală. Rezultatul este una dintre cele mai izbitoare și interesante povești văzute într-un joc al lui Assassin’s Creed, dar misiuni uitate, o lume goală și lipsă de efort pentru a pune o nouă rotire asupra modului în care această serie de lungă durată joacă și controlează continuu subminarea intențiilor sale dramatice .

Cea mai mare forță a lui Rogue este caracterul său central – Shay Patrick Cormac – și călătoria sa de la Assassin, până la răzbunarea Templierilor. Majoritatea povestirilor din jurul lui Rogue au reprezentat Shay ca ucigaș cu sânge rece, dar asta nu este deloc corect; povestea lui este nuanțată, iar narațiunea este dezvăluită cu răbdare. Ai jucat prima treime din Rogue ca Assassin, care îți permite să cooperezi cu cei pe care îi vei vâna mai târziu. Există o bună parte a campaniei de 14 ore în care Shay nu are nici o aluzie clară, și chiar și atunci, el nu se coboară într-adevăr pe un teritoriu ucigaș brutal. Există întotdeauna o motivație simpatică care trebuie găsită; este mult mai nuanțată și mai ambiguă decât mă așteptam, și face ca povestea cea mai interesantă din jocul Assassin’s Creed din zilele lui Ezio Auditore da Firenze.

În ambele moduri bune și rele, Rogue joacă ca o continuare directă la Steagul Negru și își pune accentul puternic pe navigația maritimă. Harta noastră ne trimite în jurul Albanyi, New York, apele înghețate din Atlanticul de Nord, precum și o mulțime de orașe mici și așezări ciudate, cum ar fi Sleepy Hollow, înconjurat de dovleac, în jurul ei. Chiar dacă poate fi uneori un pic fuzzy în jurul marginilor, cu unele umbre supărătoare, Rogue este o experiență destul de drăguță. Navigarea prin vânturi, în timp ce nava tăiata prin gheață arată grozav și este palpitantă.

Din nefericire, pentru un joc atât de concentrat pe reaprinderea trecutului, mecanismul de bază al lui Rogue și mecanismul de traversare rămân neimportante și, la fel ca în cazul jocurilor Crezului Assassin, uneori le-am găsit dureros de frustrant. Există mai multe misiuni care implică scoaterea unei serii de paznici în medii deschise, dar rareori m-am simțit ca un asasin calificat când am sărit într-un accident de tabără accidental sau ca un căpitan condus de o navă când am sărit în golf a unui port în locul digului său. Acest lucru este frustrant – sau dacă sunteți într-o stare bună, o atingere comică – dar când ruinează momente cheie din poveste, am găsit-o de neiertat.

Rogue are cea mai interesantă poveste a oricărui joc recent al Assassin’s Creed. Este fascinat de propria istorie și introduce un nivel de ambiguitate care schimbă modul în care privim la fostul conflict simplu dintre asasini și templieri. Deci este cu atât mai dezamăgitor că există atât de puțin de făcut în timp ce se spune povestea; modernizarea economiei inutile și majoritatea sarcinilor sunt destul de banale. Lăsând povestea la o parte, atât de mult de Rogue se simte redundant, repetitiv, și în cele din urmă care au nevoie de reinventare.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6.8

Okay

Pros

  • Poveste intrigantă și proaspătă
  • Protagonist convingător
  • Impactul seriei mai largi

Cons

  • Aceleași probleme vechi de control
  • Lumea goală