Project CARS Xbox One

Platforma
Genul

Auto

Data Lansare

September 22, 2017

Developer

Slightly Mad Studios

Publisher

Bandai Namco Entertainment

Oferta
Cel mai bun pret
Proiectul CARS 2 este un joc video simulator de curse cu motor, dezvoltat de studiouri Slightly Mad Studios, publicat și distribuit de Bandai Namco Entertainment. Adânc și exigent, dar incredibil de ușor de utilizat, Project CARS arată minunat, sună fantastic, și se simte chiar mai bine. Acțiunea este feroce și tactică, efectele meteorologice sunt minunate și sunt pline de conținut pentru a explora. Aceasta este o adevărată cursa făcută corect.

Project CARS nu este pentru toată lumea. Este o simulare de curse serioasă, profundă și pretențioasă pentru cei cărora le place motorsportul curat. Nu există o coloană sonoră punk pop, sau o lovitură explozivă sau o întoarcere generoasă. Dezvoltatorul Slightly Mad a decis să surprindă experiența manevrării unei mașini de curse reale în jurul unei liste lungi a unora dintre cele mai renumite circuite de curse din lume și a reușit cu desăvârșire. Dar dur, dar satisfăcător și crud, dar corect, Project CARS este un joc cu adevărat fantastic, cu potențialul de a deveni o adevărată forță a genului.

Este, totuși, pentru oricine – și aceasta este o distincție importantă. Proiectul CARS este probabil simulatorul cel mai ușor de utilizat pe care l-am jucat vreodată. Chiar și un laic care vrea să învețe poate să se înrobească în proiectul CARS și să poată găsi o serie de setări și opțiuni care îl vor măsura într-o experiență care le convine, deoarece lista lucrurilor de tweak este sincer exhaustivă. Sunt multe de admirat aici, de la manevrabilitatea incredibil de autentică până la mașinile și pistele detaliate și cu sunetul puternic, dar sunt serios impresionat de cât de maleabil este acest joc.

Ceea ce îmi place cel mai mult, totuși, este modul în care Project CARS ne permite să finalizăm dificultatea generală a AI și lungimea cursei înainte de fiecare sesiune. AI funcționează pe un cursor de la zero la 100, ceea ce vă oferă libertatea de a găsi un loc dulce care să corespundă abilităților dvs. Găsiți-vă calificarea pachetului cu câteva secunde? Poate apela AI până la câteva crăpături până când vor fi în paralel cu tine. Stabilit pe un nivel satisfăcător de provocare, dar are nevoie de puțin timp de curse pe o pista scurtă pentru a provoca o provocare realistă pentru prima poziție. Măriți numărul de tururi pentru acest eveniment. Concurenții, cum ar fi seria Forza Motorsports, oferă în mod tradițional un domeniu similar pentru a mări sau a diminua provocarea generală înainte de curse, însă implementarea aici este mult mai elegantă și nuanțată.

Adânc și exigent, dar incredibil de ușor de utilizat, Project CARS arată minunat, sună fantastic, și se simte chiar mai bine. Acțiunea este feroce și tactică, efectele meteorologice sunt minunate și sunt pline de conținut pentru a explora. Aceasta este o adevărată cursa făcută corect.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8.2

Great

Pros

  • Atât de multe opțiuni
  • Satisfăcător și provocator
  • Efecte vizuale

Cons

  • Câteva întreruperi
  • Lista de vehicule slaba