fifa 18

Joc FIFA 18

Platforma
Genul

Sport

Data Lansare

September 29, 2017

Developer

Electronic Arts, EA Sports, EA Canada

Publisher

Electronic Arts, EA Sports

Oferta
Cel mai bun pret
Cel mai bun pret
Cel mai bun pret
Cel mai bun pret
Cel mai bun Preț
Cel mai bun pret
FIFA 18 este un joc video de simulare de fotbal în seria de jocuri video FIFA, dezvoltat și publicat de Electronic Arts și a fost lansat la nivel mondial la 29 septembrie 2017. FIFA 18 este pur și simplu magnifică. Ținând cont de trecutul și continuarea dominării sale asupra rivalilor săi, EA a făcut o treabă superbă. Cu îmbunatățiri uriașe la bord, acesta este jocul pe care fanii FIFA l-au așteptat cinci ani.

FIFA 18 este cisponibil pe PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3, Xbox 360 și PC

FIFA 18 este cel mai bun joc FIFA pe care EA la realizat vreodată. Este atât de simplu. Nu pot să cred că saltul uriaș pe care seria la produs într-un an. Fotbalul pe teren este mai fluid, trecerea este îmbunătățită, controlul mai bun și, în final, au îmbunătățit modurile offline.

EA Sports merită creditat pentru călătoria pe care a efectuat-o cu FIFA. Începând cu lansarea consolelor actuale cu motorul ignifug Ignite, în fiecare an a fost clar ce echipa încearcă să implementeze.

O plângere uriașă de la un an la altul a fost că vei fi deposedat, vei accepta un obiectiv sau vei comite o eroare inexplicabilă, deoarece jucătorul tău termină ultima acțiune. Jocurile animate ale FIFA au însemnat că fotbalul se poate simți încet, greșelile fiind adesea nevinovate. De asemenea, a trebuit să înveți să bateți sistemul și a trebuit să jucați fotbalul „FIFA”, jucând un adevărat sport. Acum, EA a deblocat animațiile, ceea ce înseamnă că totul este mult mai neted, mai rapid și mai receptiv, și mult mai aproape de jocurile pe care le urmăriți la televizor.

Protejarea mingii se simte ca o opțiune mult mai viabilă, deoarece jucătorii nu se comportă ca și când se întorc în jurul unui bloc de consiliu atunci când se rotesc, de fapt, fac mișcări ascuțite atunci când dribbează. Sprinting-ul este mult mai bun, deoarece puteți face mici atingeri pentru a vă deplasa între apărători.

Apărarea, în timp ce continuă să evolueze și să devină mai rafinata, devine din ce în ce mai complexă. Pentru fanii care se întorc de la an la an, acest lucru este bine după curba inițială de învățare, dar nu am nici o idee despre modul în care nou-veniții se adaptează la abordarea jockeying purtătoarei de minge și lovind tackle la momentul exact corect pentru a câștiga mingea. PES este atât de fundamental prin comparație, iar eu personal prefer adâncimea FIFA, dar trebuie să existe o bază intermediară.

FIFA 18 este pur și simplu magnifică. Ținând cont de trecutul și continuarea dominării sale asupra rivalilor săi, EA a făcut o treabă superbă. Cu îmbunatățiri uriașe la bord, acesta este jocul pe care fanii FIFA l-au așteptat cinci ani. În timp ce oferta offline poate continua să lipsească adâncimea de NBA 2K18, dar îmbunătățirile continue în fiecare an au culminat într-un joc strălucit în acest an.

Set accesorii XBOX ONE S – Stand Vertical , cooler, charging doc si acumulatori

Puține accesorii se pot potrivi cu funcționalitatea oferită de acest stand versatil Xbox One X vertical. În plus, consola Xbox…

Controller Wireless Patrol Tech With 3.5Mm Stereo Headset Jack Xbox One

Pe măsură ce Microsoft și-a extins linia hardware Xbox One cu Xbox One S și cu consolele viitoare Project Scorpio,…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Minecraft Complete

Aceste zile, tehnologia face parte integrantă din divertismentul familiei.Când suntem în casă, nu este neobișnuit ca televizorul să fie pornit…

Consola Microsoft Xbox One S 500 Gb Alb Rocket League

Dețineți pachetul Xbox One S Alb Rocket League Blast-Off (500 GB), care include o descărcare completă a jocului premiat Rocket…

Volan Logitech Driving Force G920 pentru PC, Xbox ONE

Bine ați venit la revizuirea setului de roți și pedale Logitech G920 Driving Force pentru Xbox One si PC. G920…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8.4

Great

Pros

  • Cel mai bun fotbal din serie până în prezent
  • Imagini superbe cu detalii uimitoare de iluminare
  • Noi negocieri în carieră care sunt superbe

Cons

  • Îmbunătățirile în modul de carieră nu pot fi îndeajuns pentru unii